Dotazník - Premium účty na Vyplňto.cz (promo)

9. října 2008

Moje weby

Rozhodl jsem se otevřít svou dotazníkovou službu Vyplňto.cz nové klientele, aby byl umožněn její další růst.

Současný model "Udělej si průzkum a poskytni mi ho pro publikaci s reklamou" je velmi úspěšný u studentů a postupně zajistil i relativně solidní návštěvnost (a pagerank). Možnosti dalšího růstu jsou však silně omezené pochopitelnou nízkou ochotou velkých stránek k partnerství. Nemám jim zkrátka kromě zpětného odkazu co nabídnout – Vyplňto je už tak silně dotované z mojí kapsy a příjmy z kontextové reklamy byly tak zanedbatelné, že jsem ji prozatím ze stránek radši úplně odstranil (až bude více obsahu, tak se patrně vrátí).

Existuje jen jedna cesta, jak zajistit peníze a nové partnery – připravit možnost definice speciálních dotazníků pro klienty - profesionály. Již v jednom z prvních ohlasů na Vyplňto zazněla myšlenka, že dokud nebude možné vytvořit čistě jenom dotazník bez dalšího balastu okolo (navigace, reklamy, logo Vyplňto,...), bude služba pro většinu "mimoškolních" uživatelů nepoužitelná. Tato možnost se dnešním dnem otevřela.

Doprogramoval jsem tzv. "Premium účty", které oproti těm ostatním umožňují v současné době tyto zdánlivě banální věci:

  • schování veškerého balastu okolo dotazníku (= možnost vložit třeba do IFRAME)
  • nahrání odkazu na vlastní soubor kaskádových stylů
  • vyplnění vlastní "děkovné adresy" po dokončení vyplňování

Vyplňto Premium nyní hodlám testovat a posléze oficiálně nabídnout na stránkách Vyplňto.cz. Partnerským webům plánuji funkcionalitu Vyplňto Premium nabídnout zdarma pro "interní účely" (bez rozprodávání dál), aby z toho taky konečně aspoň něco měly.

Uvítám, pokud mi do komentářů sdělíte své postřehy a názory na Vyplňto Premium i službu Vyplňto jako takovou.

Aktualizace 11. 10. 2008: PREMIUM funkcionalita byla zveřejněna na serveru Vyplňto.cz.

Publikováno dne 09. 10. 2008 v kategorii Moje weby Odhadnutá klíčová slova BETA: dotaznik | dotazníky | premium účty | promo | dotazniky.cz | vyplňto
Mohlo by Vás zajímat BETA: Vyplňto.cz - dotazníky a internetové průzkumy zdarma

O kategorii Moje weby

Do této kategorie patří články, které se týkají mých vlastních internetových projektů. Kromě různých zajímavostí a zákulisních informací zde naleznete také velké procento vyloženě propagačních článků, které mají za cíl upozornit širokou veřejnost na různé nové funkce a vlastnosti.

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (18.222.39.205). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.