Nový redakční systém

12. listopadu 2007

Moje weby

Díky "šťastné" shodě náhod (klienti nedodali podklady pro své stránky v dohodnutém termínu a kamarádi se na mě vykašlali) jsem našel konečně čas na tvorbu stránek pro sebe. Webky.cz vypadají příšerně, přesto kupodivu přinášejí více klientů, než jsem schopen v tomto momentě obsloužit.

Takže dostal přednost můj zanedbaný blog, jehož skomírající návštěvnost mě radost nečiní.

Změna blogu není pouze vizuální, zcela nový je i redakční systém. Konečně mohu psát pohodlně pomocí FCKeditoru a nemusím články tvořit ručně přímo v HTML kódu (ano, je to tak, minulý redakční systém byl bez použití databáze, vše bylo jen HTML a mod_rewrite!).

V následujících dnech bude přidána podpora stránkování (úvodní strana už je přecejen dlouhá) a přibydou taktéž diskuse pod články.

Publikováno dne 12. 11. 2007 v kategorii Moje weby Odhadnutá klíčová slova BETA: redakční systém bez databáze
Mohlo by Vás zajímat BETA: 5 dobrých důvodů, proč ukládat uživatelem nahrané soubory do databáze

O kategorii Moje weby

Do této kategorie patří články, které se týkají mých vlastních internetových projektů. Kromě různých zajímavostí a zákulisních informací zde naleznete také velké procento vyloženě propagačních článků, které mají za cíl upozornit širokou veřejnost na různé nové funkce a vlastnosti.

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (18.232.113.65). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.