Soutěž o volné vstupy na Letní 02 Sázavafest vrcholí - zveřejněny průběžné výsledky

8. července 2008

Moje weby

Před chvílí jsem na Ujdetu zveřejnil dlouho očekávaný seznam lidí, kteří se zapojili do soutěže o volné vstupy na Letní O2 Sázavafest 2008 (31. 7. - 2. 8. 2008 v Kácově). Z aktuálních výsledků je vidět, že i pokud jste se ještě do soutěže nepřihlásili, stále není nic ztraceno!

Ze samotných výsledků hitparády vyplývá jedna zajímavá věc – hlavní hvězda festivalu ("ten velkým tučným písmem") Sean Kingston má na internetu překvapivě slabou podporu. Na první místo by museli fandové hodně přidat :-) Naopak Rybičky 48, které na plakátu snad vůbec nejsou, se zatím (8. 7.) umisťují suverénně jako první (druhá je Peha a překvapivě třetí Blue Effect).

Ale nic si z toho nedělejte – vzorek hlasujících je samozřejmě příliš malý na to, aby Sean Kingston zůstal zostuzen doma :-D Pokud mu nebo komukoli jinému však chcete pomoci nebo vyhrát dva volné vstupy a zažít to celé naživo, zahlasujte do hitparády Ujdeto Chart - Sázavafest.

Publikováno dne 08. 07. 2008 v kategorii Moje weby Odhadnutá klíčová slova BETA: soutěž | soutěž sázavafest | sázavafest soutěž | sázava fest soutěž
Mohlo by Vás zajímat BETA: Letní Sázava fest 2008 - Proč nikdo nechce volné vstupenky?

O kategorii Moje weby

Do této kategorie patří články, které se týkají mých vlastních internetových projektů. Kromě různých zajímavostí a zákulisních informací zde naleznete také velké procento vyloženě propagačních článků, které mají za cíl upozornit širokou veřejnost na různé nové funkce a vlastnosti.

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (3.17.74.227). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.