Pražský klub Jungle má nové stránky a akce na podzim

22. září 2008

Ostatní

Dnes jsem se náhodně podíval na stránky pražského klubu Jungle ve Vysočanech (chcete-li na Žižkově, i když...) a doufal, že tam třeba najdu nějakou upoutávku na nějakou akci s Lubošem Novákem (na parníku se mi moc líbilo).

A kupodivu – našel jsem zcela předělané nové stránky klubu :-) Naneštěstí jsou stránky opět absolutně schované před vyhledávači (seo nula), takže by se možná ani nikdo nový nedozvěděl, že tam jsou naplánované docela zajímavé akce (ani na stránkách DR o nich není zmínky).

3. 10. bude hrát DJ Milan Vokáč (Dance Paradise), 24. 10. Luboš Novák a v listopadu opět Milan Vokáč. Takže pařmeni – zimní sezona začíná...

Publikováno dne 22. 09. 2008 v kategorii Ostatní Odhadnutá klíčová slova BETA: Klub Jungle | jungle vysočany | jungle akce | kluby | milan vokáč | dj Milan Vokáč | pražské kluby | club | club jungle
Mohlo by Vás zajímat BETA: Beatport Sync - osekané Traktor DJ Studio aneb mixujte si zdarma

O kategorii Ostatní

Čas od času mám potřebu napsat něco, co se nehodí do žádné z hlavních sekcí tohoto blogu. Právě pro tyto případy existuje tato sekce, ze které se mohou časem vylíhnout sekce nové...

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (3.144.212.145). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.