První pařník Danceradia v roce 2008 bude 30. 4.

22. března 2008

Reporty z akcí

Na včerejší party Danceradia v Jungli byl oficiálně ohlášen první pařník, a to na Filipojakubskou noc z 30. 4. na 1. 5. Takže ty kecy na podzim o tom, že na parníky chodí málo lidí a že teda už žádné další asi nebudou, můžeme považovat za úspěšně dementované :-)

Doufejme jen, že se do té doby pořádně oteplí a že se objeví nějaké nové hity, protože včerejší party s Lubošem Novákem nelze hodnotit jinak než slovem průměr. Silnější začátek (mým vrcholem byla skladba Ben Gold ft. Senadee - Say the words) a konec bohužel nemohou smazat víceméně nudný hodinový střed - měl jsem pocit, že nějak není co hrát, a tak se hrajou béčka.

Jak na tom je taneční scéna s hity a jestli je opravdu po silnějším létě/podzimu 2007 (Filo & Peri, FKN,...) nějaká recese si půjdu dneska ověřit ještě do Vertiga (Matamar), jinak se samozřejmě těším na čarodějnice na parníku Tyrš...

Update 11. 4. 2008: Informace o pařníku se objevila na stránkách Danceradia, takže už je to opravdu oficiální.

Publikováno dne 22. 03. 2008 v kategorii Reporty z akcí Odhadnutá klíčová slova BETA: pařník | pařníky | první parník
Mohlo by Vás zajímat BETA: Zklamání na parníku Danceradia - Olda Nussberger poslední koule nerozdal :-(

O kategorii Reporty z akcí

Návštěvy klubů a diskoték patřily a stále patří k mému životnímu stylu, a jelikož příznivců opravdové taneční muziky již zdaleka není tolik jako za mých mladších let, existuje právě tato kategorie s reporty z mnou navštívených akcí. Cílem není jen zviditelnit a propagovat zajímavé události taneční scény, ale také poskytnout interpretům (DJům) a provozovatelům klubů zpětnou vazbu a podněty k zamyšlení nebo zlepšení.

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (18.209.31.38). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.