Jak získat respondenty pro online průzkum?

27. září 2010

Vyplňto.cz

V rámci prokrastinace jsem si dovolil na Vyplňto publikovat pár tipů, kterak získat co nejvíce respondentů pro průzkumy prováděné online – přečtěte si zde. Uvítám v komentářích i jakékoli další tipy nebo i připomínky :-)

Publikováno dne 27. 09. 2010 v kategorii Vyplňto.cz Odhadnutá klíčová slova BETA: online průzkum | jak získat respondenty | průzkumy | vyplňto
Mohlo by Vás zajímat BETA: Vyplňto.cz - dotazníky a internetové průzkumy zdarma

O kategorii Vyplňto.cz

Články informující o novinkách a zákulisních informací ohledně dotazníkové služby Vyplňto.cz

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (3.15.190.144). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.