TV Óčko podvedla své diváky - do přímého přenosu Loveparade 2008 zařadila reklamu

19. července 2008

Ostatní

Hudební televize to mají u mě těžké. Většinu času poslouchám hudbu na pozadí, jako kulisu při práci nebo i prostém poflakování po internetu. Při takových příležitostech je obraz samozřejmě úplně zbytečný, takže mi obvykle plně vyhovuje ogg stream Danceradia.

Dnes jsem však udělal výjimku – na bulvárním deníku Idnes.cz mě zaujala upoutávka na komentovaný přímý přenos z dortmundské Loveparade 2008 na TV Óčko. Bez reklam a upoutávek (viz vyfocenou obrazovku).

Měl jsem štěstí, přenos jsem zapnul právě v nejlepším. Nastupoval Moby se svým zábavným a pro mě překvapivým setem. Proč překvapivým? Protože přestože to bylo dobré, bylo z objektivního hlediska DJsky všechno špatně. Trefně to komentoval i Béla N. – Moby je především bavič, nikoli DJ. Následoval Armin van Buuren, který byl oproti mému předpokladu o dost tvrdší. Ale zase jsem ho konečně viděl, smál se až podezřele přátelsky :-)

No a potom se to stalo - nastoupil Paul van Dyk (můj oblíbenec). Zhruba ve třetině skvělého setu se náhle objevil předěl a následovala reklama na Vodafone. Nevěřil jsem svým vlastním očím – to si opravdu může MAFRA dělat z lidí prdel? Všichni sklopí zrak a uznají, že devět hodin vysílání nemůže být zaplaceno z pitomého erotického SMS chatu přes třetinu obrazovky a že je tedy vše v pořádku?

Proberme se.

TV Óčko jsem navždy vypnul a Googlem během pár sekund našel zahraniční stream, který se zdá být skutečně bez reklam. Takže jsem ani o ty Underworldy nepřišel. Trpce se směju při pomyšlení, co asi nyní vidí diváci TV Óčko místo hitu Born Slippy...

Publikováno dne 19. 07. 2008 v kategorii Ostatní Odhadnutá klíčová slova BETA: loveparade 2008 | očko | prenos | reklama | ocko primy prenos | tv óčko | hity | html | primi
Mohlo by Vás zajímat BETA: Letní Sázava fest 2008 - Proč nikdo nechce volné vstupenky?

O kategorii Ostatní

Čas od času mám potřebu napsat něco, co se nehodí do žádné z hlavních sekcí tohoto blogu. Právě pro tyto případy existuje tato sekce, ze které se mohou časem vylíhnout sekce nové...

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (44.193.80.126). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.