Pink - Dear Mr. President (Offer Nissim Remix)

6. ledna 2008

Ostatní

Vzhledem k tomu, že se mi opět poněkud ohrály skladby v mém mp3 přehrávači, porozhlédl jsem se po internetu po nějakých nových kouscích. Mezi desítkami tanečních mixů uvízla i jedna starší Pink. Nejsem hudebním fanouškem této zpěvačky, a jak mi přijde zajímavý a dobrý text k Stupid Girl, tak mi přijde ubohý a falešný text u skladby Dear Mr. President.

Nicméně, je třeba uznat, že Offer Nissim Remix (myspace) má cosi do sebe a má napětí a taneční potenciál. V klubu si tuhle skladbu představit dokážu, koneckonců - tancuje se i na mnohem horší texty... Kompilát Pink, Abby a nových zvuků si poslechněte zde:

 

Publikováno dne 06. 01. 2008 v kategorii Ostatní Odhadnutá klíčová slova BETA: president | pink | dear | pink dear mr president mp3 | remix | offer nissim
Mohlo by Vás zajímat BETA: Aktuální TOP8 z mého přehrávače - říjen 2008

O kategorii Ostatní

Čas od času mám potřebu napsat něco, co se nehodí do žádné z hlavních sekcí tohoto blogu. Právě pro tyto případy existuje tato sekce, ze které se mohou časem vylíhnout sekce nové...

Komentáře k článku

POZOR: K článku zatím nebyl vložen žádný komentář, takže s velkou pravděpodobností nikoho neurazil, nikoho nepobavil a už vůbec nikomu nepomohl.

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (3.149.234.141). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.