Zbaven poloviny moudrosti

10. března 2008

Ostatní

Dnes na preventivní zubní prohlídce u Mudr. Kulovaného v Asklepionu jsem víceméně neplánovaně přišel o polovinu své moudrosti. Tedy pokud se skrývala v zubech.

Než jsem dokončil svou stížnost na horní osmičku (že se mi s ní špatně jí hovězí steaky, protože ji dělí od zubu číslo 7 moc velká mezera), přišla nabídka na okamžité vytržení. Přišlo mi to jako docela dobrý nápad a při představě, že budu moct vyhodit všechna párátka, jsem okamžitě souhlasil. Zub byl vytržen asi za minutu a vůbec nic jsem jsem díky injekci necítil - medicína dokáže zázraky :-)

Lehčí o 1700 Kč jsem se vrátil domů a docela se zděsil při pročítání této diskuse. Krvavá díra se sice po třech hodinách trochu probouzí, ale jinak zatím v naprosté pohodě bez dalších oblbováků. Kdybych věděl, že mě bude něco bolet ještě týden nebo že mi mohl doktor vytrhnout zub až z nosu (bylo mi trochu divné, proč po mně na konci zubař chtěl fouknout do zacpaného nosu), asi bych rozmýšlel déle... Ale což, vypadá to, že se zákrok povedl, takže všem doporučuju se toho nebát a hlavně o tom radši nic moc nečíst předem (tahle rada asi přišla pozdě ;-))

Publikováno dne 10. 03. 2008 v kategorii Ostatní Odhadnutá klíčová slova BETA: moudrosti | zub

O kategorii Ostatní

Čas od času mám potřebu napsat něco, co se nehodí do žádné z hlavních sekcí tohoto blogu. Právě pro tyto případy existuje tato sekce, ze které se mohou časem vylíhnout sekce nové...

Komentáře k článku

Wewe (dne 13. 03. 2008 v 14.07)
Marečku,márne som v hlave lovila, čo by sa pod týmto názvom tohto článku asi tak mohlo skrývať,o akú asi tak múdrosť by mohlo ísť.Musím povedať, že napadlo ma skutočne všeličo ale,že pôjde o zub múdrosti to mi teda na rozum neprišlo... Ale inak veľká škoda,že to dobre dopadlo bol by si veľmi dobrý pitevný materiál ( mladý, čerstvý) a nie ako naša voľakedajšia "Hilduška"( iste si spomínaš).To vieš, krvička a skalpel,to je moje hobby...

Přidat vlastní komentář:
Jméno:
E-mail:
Sledovat diskusi:
Web:
Kontrolní kód:

Komentáře jsou v prvé řadě určeny ke kladení dotazů k tématu, upozornění na chybu, rozšíření obsahu článku a vůbec ke zpětné reakci na obsah těchto stránek. Mé reakce jsou barevně odlišeny.

V současné době není umožněno vkládat HTML tagy - pokud vložíte HTML kód, bude převeden na entity. K Vašemu komentáři se do databáze uloží čas vložení a Vaše aktuální IP adresa (44.199.212.254). IP adresa se nebude zobrazovat čtenářům, nicméně v případě, že bude Váš odkaz shledán právně závadným, může být Vaše IP adresa předána příslušným státním orgánům. Emailové adresy jsou ochráněny před běžnými spam roboty.

© Marek Demčák 2007 - 2024
Všechna práva dle Autorského zákona (č. 121/2000 Sb.) vyhrazena.